Bepleistering en meer...


Binnen pleisterwerken

Binnen pleisterwerken laten plaatsen heeft een aantal voordelen, de voornaamste is waarschijnlijk dat na het aanbrengen van de pleisterwerken de muren of plafonds makkelijker te schilderen zijn. Dit komt omdat de plafonds en muren dan mooi vlak afgewerkt zijn.

Andere voordelen zijn dat pleisterwerken op verschillende ondergronden kunnen worden aangebracht, alsook op muren én plafonds. Zelfs in ‘natte’ kamers kan men werken met pleisterwerken, hoewel we daar dan met een waterbestendige of water-werende pleister gaan werken. Wij passen het soort pleister aan, aan de kamer die we bepleisteren.


Gevel isolatiewerken

Wij werken enkel met buitengevel isolatie, deze methode wordt vooral gebruikt wanneer de andere methoden van isolatie niet meer mogelijk zijn. Bij deze methode wordt de buitengevel bedekt met isolatiemateriaal, hierdoor is de gevel weer 100% beschermd.

Buitengevel isolatie heeft tal van voordelen:

Gevel bepleistering

Als u uw gevel wil laten bepleisteren, dan bent u bij Pleister-Punt aan het juiste adres! Uw gevel laten bepleisteren heeft een aantal voordelen, het geeft een extra isolerende waarde en bescherming aan de gevel, ook kan het de uitstraling van de gevel verbeteren.

U kan uit verschillende soorten pleister kiezen, voor buitengevels raden wij onder andere Crepi aan. Crepi geeft elke gevel een uniek uitzicht dankzij de honderden afwerkingskleuren en de korreldikte. Deze pleister is geschikt voor zowel renovaties als nieuwbouw. In Crepi kan ook isolatie verwerkt worden, dan isoleer je je gevel ook.


Steenstrips

Wil je je gevel nieuw leven inblazen zonder deze te bepleisteren? Dat kan ook bij Pleister-Punt door voor steenstrips te kiezen. Steenstrips zijn makkelijk te plaatsen op bijna elke ondergrond. Maar dat is niet het enige voordeel van steenstrips. Doordat steenstrips zo dun zijn, verlies je niet veel ruimte en hiervoor hoeft geen extra fundering voor worden gelegd. Maar toch behoudt je het authentieke karakter van bakstenen zonder deze echt te gebruiken.


Gyproc

Als u aan het bouwen of renoveren bent, dan bent u misschien op zoek naar een makkelijke en snelle manier om extra muren te plaatsen. Vooral moet deze manier betaalbaar zijn. Dan is gyproc ongetwijfeld de ideale oplossing voor u! Afhankelijk van het eindresultaat dat u verwacht zijn en verschillende soort gyproc die we kunnen gebruiken.